Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новак Ђоковик кријући узима таблете!

Bookmark and Share

29.01.2012. Аutor : S.R. |

Светски медији пренели су вест тврдећи да Новак Ђоковић не би требало да се скрива испод пешкира у паузама између гемова док уноси у организам одређене супстанце.

Новак Ђоковик кријући узима таблете!

Проваљен !

На питање новинара да ли користи лекове током мечева, Ђоковић је одговорио:

- Не ! Само покушавам повремено да унесем довољно енергије и треба ми доста течности, хране, свега онога што сваком спортисти доноси освежење пред велике напоре - одбранио се Ђоковић.

Богдан Обрадовић, селектор Дејвис куп репрезентације Србије, такође сматра да нема ништа спорно у томе што Новак узима одређене препарате током меча, чак и испод пешкира.

Рафаел Надал не верује да Новак Ђоковић има проблема с дисањем, јер је, како је навео, видео у каквом је стилу завршио меч са Маријем у полуфиналу.

-За мене је ово четврто гренд слем финале у низу и срећан сам због тога. Противник ми је најбољи тенисер света, с којим сам се састао у последњих неколико финала. Очекује ме заиста тежак меч, у ком је он фаворит јер игра фантастично, а и победио ме је последњих шест дуела. Покушаћу да играм свој најбољи тенис и борићу се за сваку лоптицу - Казао је Надал.


#   Рафаел Надал   Новак Ђоковић   Дејвис куп
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима