Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novak Đokovik krijući uzima tablete!

Bookmark and Share

29.01.2012. Autor : S.R. |

Svetski mediji preneli su vest tvrdeći da Novak Đoković ne bi trebalo da se skriva ispod peškira u pauzama između gemova dok unosi u organizam određene supstance.

Novak Đokovik krijući uzima tablete!

Provaljen !

Na pitanje novinara da li koristi lekove tokom mečeva, Đoković je odgovorio:

- Ne ! Samo pokušavam povremeno da unesem dovoljno energije i treba mi dosta tečnosti, hrane, svega onoga što svakom sportisti donosi osveženje pred velike napore - odbranio se Đoković.

Bogdan Obradović, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, takođe smatra da nema ništa sporno u tome što Novak uzima određene preparate tokom meča, čak i ispod peškira.

Rafael Nadal ne veruje da Novak Đoković ima problema s disanjem, jer je, kako je naveo, video u kakvom je stilu završio meč sa Marijem u polufinalu.

-Za mene je ovo četvrto grend slem finale u nizu i srećan sam zbog toga. Protivnik mi je najbolji teniser sveta, s kojim sam se sastao u poslednjih nekoliko finala. Očekuje me zaista težak meč, u kom je on favorit jer igra fantastično, a i pobedio me je poslednjih šest duela. Pokušaću da igram svoj najbolji tenis i boriću se za svaku lopticu - Kazao je Nadal.


#   Rafael Nadal   Novak Đoković   Dejvis kup
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima