Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новак му испунио сан: Миљан из Врања упознао идола

rssBookmark and Share

Београд 17.11.2013. Autor: Blic

Ко год прати Твитер и Фејсбук профиле Новака Ђоковића, зна ко је Миљан Младеновић из Врања. Готово да нема објаве српског тенисера на коју протеклих година није одговорио његов велики обожавалац из Врања.

Новак му испунио сан: Миљан из Врања упознао идола

Миљану се ове суботе, после много година, испунио сан да упозна свог идола.

По завршетку меча са Штепанеком, Новак Ђоковић је одвојио неколико минута да се упозна са 17-годишњим момком из Врања. Миљан је у Београд стигао са оцем, братом и сестрићем, а када је испред себе угледао Новака, није могао да поверује да ће га коначно упознати. Изгрлили су се и поздравили, а онда му је Новак уручио пригодне поклоне, мајице, лоптице и знојнице које је, наравно, потписао.

- Чиме би волео са се бавиш? - питао га је Ђоковић.

- Рачунарима и рачунарским инжењерингом - одговорио је Миљан.

Овај Новаков фан, ученики Техничке школе из Врања, до сада је послао преко 30.000 порука подршке другом тенисеру света. Будан је кад год Новак игра, без обзира где се у било ком тренутку на планети налази наш тенисер.

- Много ми значи твоја подршка. Бескрајно сам ти захвалан због тога. Остајемо у контакту и надам се да се ускоро поново видимо на неком турниру - поручио је Новак док је Миљан Младеновић само констатовао да и “даље мисли да сања”...


#   Београд   Новак Ђоковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима