Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novak mu ispunio san: Miljan iz Vranja upoznao idola

rssBookmark and Share

Beograd 17.11.2013. Autor: Blic

Ko god prati Tviter i Fejsbuk profile Novaka Đokovića, zna ko je Miljan Mladenović iz Vranja. Gotovo da nema objave srpskog tenisera na koju proteklih godina nije odgovorio njegov veliki obožavalac iz Vranja.

Novak mu ispunio san: Miljan iz Vranja upoznao idola

Miljanu se ove subote, posle mnogo godina, ispunio san da upozna svog idola.

Po završetku meča sa Štepanekom, Novak Đoković je odvojio nekoliko minuta da se upozna sa 17-godišnjim momkom iz Vranja. Miljan je u Beograd stigao sa ocem, bratom i sestrićem, a kada je ispred sebe ugledao Novaka, nije mogao da poveruje da će ga konačno upoznati. Izgrlili su se i pozdravili, a onda mu je Novak uručio prigodne poklone, majice, loptice i znojnice koje je, naravno, potpisao.

- Čime bi voleo sa se baviš? - pitao ga je Đoković.

- Računarima i računarskim inženjeringom - odgovorio je Miljan.

Ovaj Novakov fan, učeniki Tehničke škole iz Vranja, do sada je poslao preko 30.000 poruka podrške drugom teniseru sveta. Budan je kad god Novak igra, bez obzira gde se u bilo kom trenutku na planeti nalazi naš teniser.

- Mnogo mi znači tvoja podrška. Beskrajno sam ti zahvalan zbog toga. Ostajemo u kontaktu i nadam se da se uskoro ponovo vidimo na nekom turniru - poručio je Novak dok je Miljan Mladenović samo konstatovao da i “dalje misli da sanja”...


#   Beograd   Novak Đoković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima