Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Олимпијски час" у Врању

rssBookmark and Share

Врање 20.09.2014. Танјуг

Светски шампион у кајаку Марко Новаковић дружио се у петак на платоу исопред Народног музеја у Врању са малишанима у оквиру "Олимпијског часа".

"Олимпијски час" у Врању

Учесници "Олимпијског часа" учили су о историји Олимпијских игара, олимпијским симболима и спортовима, као и знаменитим спортистима - олимпијским херојима данашњице.

Новаковић је на Олимпијској трибини малишанима испричао како је спорт утицао на његов живот, док су најмлађи основци кроз Олимпијску бајку учили о Играма и правим вредностима које треба да усвоје у свом одрастању.

"Први пут сам у Врању захваљујући Олимпијском комитету Србије и компанији 'Кока-Кола' који су организовали ово дивно дружење. Увек подржавам ове манифестације јер мислим да ће деца када проведу време са спортистима и виде како се ми понашамо и како живимо пожелети да пођу нашим стопама и изаберу исправан животни пут. Децо, иако спорт захтева много одрицања, ништа не може да се пореди са оним феноменалним осећајем када видите да сте постигли нешто значајно за своју земљу. Потрудите са да будете успешни и да дате увек свој максимум у свему што радите", поручио је Новаковић деци.

Заменик градоначелника Врања Драгољуб Стевановић пожелео је свима добродошлицу у име целокупног руководства града и посебно захвалио Новаковићу што је издвојио време да дође и дружи се са најмлађим Врањанцима.


#   Врање   час   Марко Новаковић   Драгољуб Стевановић   Кока-кола
@CocaCola @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима