Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Olimpijski čas" u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 20.09.2014. Tanjug

Svetski šampion u kajaku Marko Novaković družio se u petak na platou isopred Narodnog muzeja u Vranju sa mališanima u okviru "Olimpijskog časa".

"Olimpijski čas" u Vranju

Učesnici "Olimpijskog časa" učili su o istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim simbolima i sportovima, kao i znamenitim sportistima - olimpijskim herojima današnjice.

Novaković je na Olimpijskoj tribini mališanima ispričao kako je sport uticao na njegov život, dok su najmlađi osnovci kroz Olimpijsku bajku učili o Igrama i pravim vrednostima koje treba da usvoje u svom odrastanju.

"Prvi put sam u Vranju zahvaljujući Olimpijskom komitetu Srbije i kompaniji 'Koka-Kola' koji su organizovali ovo divno druženje. Uvek podržavam ove manifestacije jer mislim da će deca kada provedu vreme sa sportistima i vide kako se mi ponašamo i kako živimo poželeti da pođu našim stopama i izaberu ispravan životni put. Deco, iako sport zahteva mnogo odricanja, ništa ne može da se poredi sa onim fenomenalnim osećajem kada vidite da ste postigli nešto značajno za svoju zemlju. Potrudite sa da budete uspešni i da date uvek svoj maksimum u svemu što radite", poručio je Novaković deci.

Zamenik gradonačelnika Vranja Dragoljub Stevanović poželeo je svima dobrodošlicu u ime celokupnog rukovodstva grada i posebno zahvalio Novakoviću što je izdvojio vreme da dođe i druži se sa najmlađim Vranjancima.


#   Vranje   čas   Marko Novaković   Dragoljub Stevanović   Koka-kola
@CocaCola @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima