Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела са радом школа фудбала

rssBookmark and Share

Прокупље 29.08.2014. ЈужнаСрбија.Инфо

На стадиону крај Топлице почела је са радом Отворена забавна школа фудбала, ове године под називом Прокупље – Брус 2014. Ово је десети пут да се у нашем граду организује оваква манифестација која је под покровитељством УЕФЕ, у чију је организацију укључен Фудбалски савез Србије и која се организује уз финансијску подршку Општине Прокупље.

Почела са радом школа фудбала

Школа има за циљ да зближи сву децу, без убзира на њихове физичке могућности или социјалне, верске и националне различитости. Овогодишњу школу фудбала у име локалне самоуправе отворио је заменик председника Општине Илија Ђедовић, који је том приликом поручио да ће Општини Прокупље деца, школарци и млади и њихов нормалан развој и здрав живот увек бити приоритет.

- Забавна школа фудбала одржава се у 20 земаља широм света, а до сада је похађало више од милион малишана. У школи кроз смех и забаву они треба да науче основна правила здравог начина живота. Велики број деце после ове школе наставља да игра фудбал, кошарку и одбојку и биће нам драго да се у школу укључи што више деце из наше општине, рекао је Илија Ђедовић, заменик председника Општине Прокупље.

          offs%203                


#   Прокупље   школе   фудбал   Илија Ђедовић   школа фудбала   здрав живот
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима