Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela sa radom škola fudbala

rssBookmark and Share

Prokuplje 29.08.2014. JužnaSrbija.Info

Na stadionu kraj Toplice počela je sa radom Otvorena zabavna škola fudbala, ove godine pod nazivom Prokuplje – Brus 2014. Ovo je deseti put da se u našem gradu organizuje ovakva manifestacija koja je pod pokroviteljstvom UEFE, u čiju je organizaciju uključen Fudbalski savez Srbije i koja se organizuje uz finansijsku podršku Opštine Prokuplje.

Počela sa radom škola fudbala

Škola ima za cilj da zbliži svu decu, bez ubzira na njihove fizičke mogućnosti ili socijalne, verske i nacionalne različitosti. Ovogodišnju školu fudbala u ime lokalne samouprave otvorio je zamenik predsednika Opštine Ilija Đedović, koji je tom prilikom poručio da će Opštini Prokuplje deca, školarci i mladi i njihov normalan razvoj i zdrav život uvek biti prioritet.

- Zabavna škola fudbala održava se u 20 zemalja širom sveta, a do sada je pohađalo više od milion mališana. U školi kroz smeh i zabavu oni treba da nauče osnovna pravila zdravog načina života. Veliki broj dece posle ove škole nastavlja da igra fudbal, košarku i odbojku i biće nam drago da se u školu uključi što više dece iz naše opštine, rekao je Ilija Đedović, zamenik predsednika Opštine Prokuplje.

          offs%203                


#   Prokuplje   škole   fudbal   Ilija Đedović   škola fudbala   zdrav život
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima