Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички изгубио у Новом Пазару

rssBookmark and Share

Ниш 03.10.2015. НТВ

Фудбалери Радничког поражени су у 12. колу Суперлиге од екипе Новог Пазара, у гостима са 1:0

Раднички изгубио у Новом Пазару

Фудбалери Радничког поражени су у 12. колу Суперлиге од екипе Новог Пазара у гостима са 1:0, на полувремену је било 0:0.

Победоносни гол за домаће постигао је Јасмин Тртовац у 66. минуту.

Раднички је једини пораз до сада претрпеле у првом колу од Борца у Чачку (2:1), Нишлије су након тога уписале три победе и седам ремија.

У наредном колу Раднички дочекује Спартак из Суботице.


ФК НОВИ ПАЗАР - ФК РАДНИЧКИ НИШ 1:0 (0:0)

Стадион "Градски" Нови Пазар
Гледалаца око 2500
Судија: ЛУКИЋ Лазар
СТРЕЛАЦ: Тртовац у 66. мин. за Н.Пазар.
ЖУТИ КАРТОНИ: Радивојевић, Селимовић (Нови Пазар) Блажић (Раднички Ниш)
НОВИ ПАЗАР: Зечевић, Ашковски (Селимовић од 75. мин.), Тртовац, Костић, Вушљанин (Тинтор од 89. мин.), Протић, Вуковић, Радивојевић (Радивојевић од 80. мин.), Павловић, Дамјановић, Ђаловић.
РАДНИЧКИ НИШ: Јовановић, Ђорђевић, Булатовић Радош, Лакић-Пешић, Булатовић Дарко, Богдановић, Марјановић, Ђуричковић, Блажић, Јовановић А. (Пејчић од 63.мин.), Апостоловић (Томић од 78.мин.).

Фудбалери нишког Радничког изгубили су од Новог Пазара у гостима резултатом 1:0 (0:0) у 12. колу Суперлиге и тако прекинули низ од 10 утакмица без пораза.

Гол за домаћине, а уједено и једини гол на мечу, постигао је Јасмин Тртовац у 66. минуту и тако је нанео други пораз Нишлијама ове сезоне.

Раднички је створио неколико лепих прилика, које је могао да претвори у гол, али је голман Пазараца ипак успео да сачува своју мрежу.

Апостоловић је у 20. минуту ушао у шеснаестерац домаћина, заградио се, створио себи изгледну прилику и шутнуо, али је Зечевић одбранио гол.

Ни Булатовићу у 36. минуту није пошло за руком да угрози голмана Пазара.

У другом делу игре Нови Пазар је више нападао, ређао акције, а Радивојевић и Костић нису успели да изненаде голмана Нишлија Александра Јовановића.

Успело је то Тртовцу који је после корнера био највиши у скоку и главом послао лопту у мрежу.

У финишу је, у петерцу домаћина Иван Пејчић имао колосалну шансу, шутирао са 5-6 метара, и када су сви очекивали да Раднички поравна резултат, голман Новог Пазара је одличном интервенцијом сачувао свој гол и сачувао предност свог тима који је освојио три бода у овом сусрету.

 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Нови Пазар
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима