Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički izgubio u Novom Pazaru

rssBookmark and Share

Niš 03.10.2015. NTV

Fudbaleri Radničkog poraženi su u 12. kolu Superlige od ekipe Novog Pazara, u gostima sa 1:0

Radnički izgubio u Novom Pazaru

Fudbaleri Radničkog poraženi su u 12. kolu Superlige od ekipe Novog Pazara u gostima sa 1:0, na poluvremenu je bilo 0:0.

Pobedonosni gol za domaće postigao je Jasmin Trtovac u 66. minutu.

Radnički je jedini poraz do sada pretrpele u prvom kolu od Borca u Čačku (2:1), Nišlije su nakon toga upisale tri pobede i sedam remija.

U narednom kolu Radnički dočekuje Spartak iz Subotice.


FK NOVI PAZAR - FK RADNIČKI NIŠ 1:0 (0:0)

Stadion "Gradski" Novi Pazar
Gledalaca oko 2500
Sudija: LUKIĆ Lazar
STRELAC: Trtovac u 66. min. za N.Pazar.
ŽUTI KARTONI: Radivojević, Selimović (Novi Pazar) Blažić (Radnički Niš)
NOVI PAZAR: Zečević, Aškovski (Selimović od 75. min.), Trtovac, Kostić, Vušljanin (Tintor od 89. min.), Protić, Vuković, Radivojević (Radivojević od 80. min.), Pavlović, Damjanović, Đalović.
RADNIČKI NIŠ: Jovanović, Đorđević, Bulatović Radoš, Lakić-Pešić, Bulatović Darko, Bogdanović, Marjanović, Đuričković, Blažić, Jovanović A. (Pejčić od 63.min.), Apostolović (Tomić od 78.min.).

Fudbaleri niškog Radničkog izgubili su od Novog Pazara u gostima rezultatom 1:0 (0:0) u 12. kolu Superlige i tako prekinuli niz od 10 utakmica bez poraza.

Gol za domaćine, a ujedeno i jedini gol na meču, postigao je Jasmin Trtovac u 66. minutu i tako je naneo drugi poraz Nišlijama ove sezone.

Radnički je stvorio nekoliko lepih prilika, koje je mogao da pretvori u gol, ali je golman Pazaraca ipak uspeo da sačuva svoju mrežu.

Apostolović je u 20. minutu ušao u šesnaesterac domaćina, zagradio se, stvorio sebi izglednu priliku i šutnuo, ali je Zečević odbranio gol.

Ni Bulatoviću u 36. minutu nije pošlo za rukom da ugrozi golmana Pazara.

U drugom delu igre Novi Pazar je više napadao, ređao akcije, a Radivojević i Kostić nisu uspeli da iznenade golmana Nišlija Aleksandra Jovanovića.

Uspelo je to Trtovcu koji je posle kornera bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u mrežu.

U finišu je, u petercu domaćina Ivan Pejčić imao kolosalnu šansu, šutirao sa 5-6 metara, i kada su svi očekivali da Radnički poravna rezultat, golman Novog Pazara je odličnom intervencijom sačuvao svoj gol i sačuvao prednost svog tima koji je osvojio tri boda u ovom susretu.

 

Komentara: 0


#   Niš   fudbal   Radnički FK   Novi Pazar
@NisRadnicki @


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima