Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички почео припреме за пролеће

rssBookmark and Share

09.01.2015. НТВ, Јужна Србија Инфо

Фудбалери Радничког почели су припреме за пролећни наставак првенства Супер лиге. Нови шеф стручног штаба Милан Раставац (због забране коришћења источне трибине Градског стадиона) представљен је у просторијама на стадиону Железничара, да би потом први тренинг одржао на помоћном терену са вештачком травом.

Раднички почео припреме за пролеће


Мој задатак је, пре свега, стабилизација нивоа квалитета игре, поготово у офанзиви, јер су нам голови потребни да бисмо освојили потребне бодове за бег са дна табеле - изјавио је тренер Раставац.

Председник нишког суперлигаша Видак Перовић најавио је довођење играчких појачања, пре свега враћањем на Чаир „нишке деце“, како из домаћих клубова ,тако и из иностранства.

Директор Марко Јовановић је у контакту са Миљаном Мрдаковићем, на списку наших жеља су још Живадиновић, Костић и још неколико фудбалера који потичу из Ниша. – Осим њих, мој „пик“ је и Орландић из црногорског лигаша Зете – рекао је Перовић за НТВ .

Уједно председник Радничког најављује решење проблема затварања „истока“ на Градском стадиону:

- Упутили смо допис Граду и добили обећање да ће до 20.фебруара све бити решено и да ћемо дан касније у Чаиру дочекати Црвену звезду и победити!-оптимиста је Видак Перовић.

Подсетимо, Раднички је јесењу полусезону окончао на претпоследњем месту са само 12 бодова и предстоји му тешка борба за опстанак у елити.


#   Чаир   фудбал   Раднички ФК   Видак Перовић   Милан Раставац   Марко Јовановић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима