Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički počeo pripreme za proleće

rssBookmark and Share

09.01.2015. NTV, Južna Srbija Info

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme za prolećni nastavak prvenstva Super lige. Novi šef stručnog štaba Milan Rastavac (zbog zabrane korišćenja istočne tribine Gradskog stadiona) predstavljen je u prostorijama na stadionu Železničara, da bi potom prvi trening održao na pomoćnom terenu sa veštačkom travom.

Radnički počeo pripreme za proleće


Moj zadatak je, pre svega, stabilizacija nivoa kvaliteta igre, pogotovo u ofanzivi, jer su nam golovi potrebni da bismo osvojili potrebne bodove za beg sa dna tabele - izjavio je trener Rastavac.

Predsednik niškog superligaša Vidak Perović najavio je dovođenje igračkih pojačanja, pre svega vraćanjem na Čair „niške dece“, kako iz domaćih klubova ,tako i iz inostranstva.

Direktor Marko Jovanović je u kontaktu sa Miljanom Mrdakovićem, na spisku naših želja su još Živadinović, Kostić i još nekoliko fudbalera koji potiču iz Niša. – Osim njih, moj „pik“ je i Orlandić iz crnogorskog ligaša Zete – rekao je Perović za NTV .

Ujedno predsednik Radničkog najavljuje rešenje problema zatvaranja „istoka“ na Gradskom stadionu:

- Uputili smo dopis Gradu i dobili obećanje da će do 20.februara sve biti rešeno i da ćemo dan kasnije u Čairu dočekati Crvenu zvezdu i pobediti!-optimista je Vidak Perović.

Podsetimo, Radnički je jesenju polusezonu okončao na pretposlednjem mestu sa samo 12 bodova i predstoji mu teška borba za opstanak u eliti.


#   Čair   fudbal   Radnički FK   Vidak Perović   Milan Rastavac   Marko Jovanović
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima