Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички пребродио Лозницу, пао "Лагатор"

rssBookmark and Share

28.10.2015. Војкан Андрејић, Раднички ФК

Наш Раднички се пласирао у 1/8 финала Купа Србије пошто је данас у Лозници, пред око 500 гледалаца, победио истоимени клуб, на стадиону “Лагатор”, резултатом 2:1.
Голове су постигли Пејчић и Милош Крстић.

фото: Реал са Нишаве
фото: Реал са Нишаве

Већ у 4. минуту је раднички дошао у вођство. Марјановић је упутио центаршуту срце шеснаестерца, уследио је шут ка голу домаћина, чувар мреже Лозничана је скренуо лопту која се одбила од пречке и дошла до Пејчића који је спровео у мрежу.

У 14. минуту, после лепо изграђене акције, неколико дуплих пасева, лопта је дошла до Милоша Крстића који рутински спровео у мрежу.

Лозница је смањила резултат из казненог ударца у 37. минуту, а стрелац за домаћине је био Божић.

До краја утакмице су играчи Радничког створили још неколико изгледних прилика за постизање голова, али је резултат остао актуелан још из првог полувремена 1:2, што је било довољно да Раднички обезбеди пролаз у 1/8 финала Купа Србије.

Играчи Радничког су утакмицу одиграли у следећем саставу: Јовановић, Младен Митровић,Лакић-Пешић, Томић, Дарко Булатовић, Бодановић, Марјановић, Милош Крстић, Блажић (Никола Митровић), Мркић (Ђуричковић), Пејчић (Озер).

Следећу утакмицу Раднички игра у недељу против Борца од 14.00 часова. Наш “Реал са Нишаве” је учинио све да му помогнемо и напунимо трибине. Лепша позивница од ове данашње победе и пласман у даљу рунду Купа није потребна.

Дођите на Чаир, Раднички вас зове.


#   фудбал   Раднички ФК   Дарко Булатовић   Никола Митровић   Милош Крстић   Лозница   Куп Србије   Лозница ФК
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима