Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički prebrodio Loznicu, pao "Lagator"

rssBookmark and Share

28.10.2015. Vojkan Andrejić, Radnički FK

Naš Radnički se plasirao u 1/8 finala Kupa Srbije pošto je danas u Loznici, pred oko 500 gledalaca, pobedio istoimeni klub, na stadionu “Lagator”, rezultatom 2:1.
Golove su postigli Pejčić i Miloš Krstić.

foto: Real sa Nišave
foto: Real sa Nišave

Već u 4. minutu je radnički došao u vođstvo. Marjanović je uputio centaršutu srce šesnaesterca, usledio je šut ka golu domaćina, čuvar mreže Lozničana je skrenuo loptu koja se odbila od prečke i došla do Pejčića koji je sproveo u mrežu.

U 14. minutu, posle lepo izgrađene akcije, nekoliko duplih paseva, lopta je došla do Miloša Krstića koji rutinski sproveo u mrežu.

Loznica je smanjila rezultat iz kaznenog udarca u 37. minutu, a strelac za domaćine je bio Božić.

Do kraja utakmice su igrači Radničkog stvorili još nekoliko izglednih prilika za postizanje golova, ali je rezultat ostao aktuelan još iz prvog poluvremena 1:2, što je bilo dovoljno da Radnički obezbedi prolaz u 1/8 finala Kupa Srbije.

Igrači Radničkog su utakmicu odigrali u sledećem sastavu: Jovanović, Mladen Mitrović,Lakić-Pešić, Tomić, Darko Bulatović, Bodanović, Marjanović, Miloš Krstić, Blažić (Nikola Mitrović), Mrkić (Đuričković), Pejčić (Ozer).

Sledeću utakmicu Radnički igra u nedelju protiv Borca od 14.00 časova. Naš “Real sa Nišave” je učinio sve da mu pomognemo i napunimo tribine. Lepša pozivnica od ove današnje pobede i plasman u dalju rundu Kupa nije potrebna.

Dođite na Čair, Radnički vas zove.


#   fudbal   Radnički FK   Darko Bulatović   Nikola Mitrović   Miloš Krstić   Loznica   Kup Srbije   Loznica FK
@NisRadnicki @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima