Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички предлаже голмана Александра Јовановића за спортисту године

rssBookmark and Share

08.12.2015.

На Управном Одбору ФК Раднички Ниш, између осталих, донешена је одлука се Александар Јовановић, голман Радничког, номинује за спортисту године Града Ниша.

Раднички предлаже голмана Александра Јовановића за спортисту године

Секција спортских новинара Ниша ће 23. децембра организовати 37. пут Избор спортисте године града, традиционална манифестација, под покровитељством Града Ниша, на којој ће бити проглашени најбољи спортиста, млади спортиста, колектив и личност године.

Александар Јовановић, je рођен 06.12.1992. г. у Нишу. Своје почетне фудбалске кораке је начинио у млађим категоријама Радничког, одакле је, као кадет, прешао у београдски Рад. Након петогодишњег боравка на Бањици, обрео се у Доњем Срему, да би се пред почетак овогодишњег првенства врато “старом јату” у свој матични клуб.

Својим одбранама на голу, понашањем на терену и ван њега, зачас је придобио симпатије многих љубитеља фудбала, не само у Нишу, већ широм Србије. Голман, који је најмање пута савладан у току првенства и чије су одбране преломиле многе утакмице у којима је Раднички остао несавладан или однео победу, је свакако заслужио овакво признање.

О себи и Радничком каже:“Част ми је што носим дрес великог клуба. Дрес који су носиле такве голманске и људске величине. Надам се да ћу и ја наставити утабаним путем Кнежевића, Пантелића, Миленковића. Сав мој рад и труд се своди на то да ћу једног дана обући дрес А репрезентације. Сматрам да тренутно браним у репрезентативној форми и верујем да ће тај позив ускоро уследити. Наравно све је на селектору” истиче Ацко.

Александар Јовановић, ФК Раднички Ниш

Управни одбор је на истој седници донео и одлуку да на утакмици против Чукаричког, буде бесплатан улаз за све посетиоце на стадиону.

Утакмица се игра у петак, 11.12.2015. г. са почетком у 18,00 часова.

Војкан Андрејић, fkradnickinis.rs


#   фудбал   Раднички ФК   Александар Јовановић   личност године   Спортиста града Ниша   спортиста године   Секција спортских новинара   Управни одбор
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима