Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Шаховски турнир "Основац на Палилули 2"

rssBookmark and Share

Трг краља Милана 27.10.2016. Јужна Србија Инфо

Дечији шаховски клуб „ОСНОВАЦ“ под покровитељством Градске општине Палилула, организује други турнир новог серијала брзопотезних кадетских турнира „КАДЕТСКИ ТРОФЕЈ ПАЛИЛУЛЕ - ОСНОВАЦ НА ПАЛИЛУЛИ“.

Шаховски турнир "Основац на Палилули 2"

Турнир је у недељу 30. октобра 2016. године, у Правно-пословној школи (Трг краља Милана 8а), са почетком у 11 сати.

Турнир се игра по Швајцарском систему (компјутерско паровање, холандска варијанта), у 9 кола, са темпом игре од 5 минута по играчу, по Правилима игре ФИДЕ и додатку за брзопотезни шах.

Право учешћа на турниру имају деца рођена 2002. године и млађа. Учесници ће бити подељени у две групе, млађу и старију. Млађу групу чине девојчице и дечаци рођени 01.01.2006. године и млађи, а старију групу девојчице и дечаци рођени у периоду 01.01.2002. год. до 31.12.2005. године. 

Победници група, најуспешнији дечак и девојчица, добијају пехаре (укупно 4), а три најбољепласирана учесника у старосним групама до 6, 8 и 10 година у млађој групи, као и до 12 и 14 година, у старијој групи, (дечак или девојчица) освајају медаље (укупно 15).

Три најуспешнија члана ДШК „ОСНОВАЦ“ или полазника школе шаха „ОСНОВАЦ“, у обе групе, освајају медаље. 

Услов за добијање било које награде је да учесник одигра свих 9 кола и да освоји најмање пола поена. Учесници који не испуњавају овај услов, не могу да конкуришу за награде.

Више информација и пријаве на dsk.osnovac@gmail.com


#   шах   Палилула ГО   Трг краља Милана   Основац на потезу
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима