Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Šahovski turnir "Osnovac na Paliluli 2"

rssBookmark and Share

Trg kralja Milana 27.10.2016. Južna Srbija Info

Dečiji šahovski klub „OSNOVAC“ pod pokroviteljstvom Gradske opštine Palilula, organizuje drugi turnir novog serijala brzopoteznih kadetskih turnira „KADETSKI TROFEJ PALILULE - OSNOVAC NA PALILULI“.

Šahovski turnir "Osnovac na Paliluli 2"

Turnir je u nedelju 30. oktobra 2016. godine, u Pravno-poslovnoj školi (Trg kralja Milana 8a), sa početkom u 11 sati.

Turnir se igra po Švajcarskom sistemu (kompjutersko parovanje, holandska varijanta), u 9 kola, sa tempom igre od 5 minuta po igraču, po Pravilima igre FIDE i dodatku za brzopotezni šah.

Pravo učešća na turniru imaju deca rođena 2002. godine i mlađa. Učesnici će biti podeljeni u dve grupe, mlađu i stariju. Mlađu grupu čine devojčice i dečaci rođeni 01.01.2006. godine i mlađi, a stariju grupu devojčice i dečaci rođeni u periodu 01.01.2002. god. do 31.12.2005. godine. 

Pobednici grupa, najuspešniji dečak i devojčica, dobijaju pehare (ukupno 4), a tri najboljeplasirana učesnika u starosnim grupama do 6, 8 i 10 godina u mlađoj grupi, kao i do 12 i 14 godina, u starijoj grupi, (dečak ili devojčica) osvajaju medalje (ukupno 15).

Tri najuspešnija člana DŠK „OSNOVAC“ ili polaznika škole šaha „OSNOVAC“, u obe grupe, osvajaju medalje. 

Uslov za dobijanje bilo koje nagrade je da učesnik odigra svih 9 kola i da osvoji najmanje pola poena. Učesnici koji ne ispunjavaju ovaj uslov, ne mogu da konkurišu za nagrade.

Više informacija i prijave na dsk.osnovac@gmail.com


#   šah   Palilula GO   Trg kralja Milana   Osnovac na potezu
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima