Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сава Ранђеловић: Девојке ми затрпавају инбокс

rssBookmark and Share

01.07.2013. Стефан Радовић

Сава Ранђеловић, момак од 20 лета из Дољевца код Ниша ни сањао није да ће овако рано са вољеним тимом, Црвеном звездом постати шампион Европе у ватерполу. Десило се то пре неколико недеља, на Бањици, а Сава још није свестан свега.

Сава Ранђеловић: Девојке ми затрпавају инбокс

Седећи у стану који му је клуб изнајмио у Београду покушава да схвати шта је направио са само две деценије живота, али не може да се концентрише баш... У наставку интервјуа откријте и зашто је млађани Ранђеловић “у проблему”.

>>> Искрено нам реци, одмах, можеш ли да се одбраниш од девојака и колико често сада имаш гужву у стану?!
- Ха, ха, ха... За стан вам нећу откривати, али муку мучим са девојкама на “фејсбуку”. Инбокс ми је затрпан, имам око две хиљаде пријатеља, углавном пријатељица - кроз смех ће овај Нишлија.

>>> Па шта ћеш, црни Саво?!
- Жив не знам... Ха, ха...

>>> Јел’ ти нека освојила срце?
- Не, не... Скоро сам изашао из озбиљне везе... Није ишло... Сад мало паузирам!

>>> ‘Ајде, има времена, млад си... А имаш ли бар сада прилику да се опустиш са друштвом мало, заслужио си?
- Ма, какви. Већ су кренуле припреме за репрезентацију у мојој категорији. По цео дан сам у базену. Дођем кући са тренинга, једем мало, одморим, уђем на “фејс” и - опет на тренинг...

>>> А је л’ волиш мало да цугнеш?
- Ко не воли! (смех) Е, кад смо код тога, хоћеш пиво?! - понудио нам је Саво, а ми смо се љубазно захвалили и рекли да ћемо да попијемо када и он буде на некој паузи од тренинга. Не иде пиво соло...

Родитељи и деда највећа подршка!

>>> Да ли ти недостају родитељи у Београду и ко ти је највећа подршка?
- Сигурно да су ми мама Даниела и отац Бобан највећа подршка у свему што радим. Недостају ми, али знам што сам овде... Велику захвалност им дугујем за стрпљење и борбу заједно са мном. Од седме године идем на тренинге, док сам живео у Дољевцу и по 20-ак километара дневно сам ишао до Ниша. Такође, уз мене је стално и деда Витомир, док је мој други деда Добрица, сада покојни, увек сецкао текстове и слике о мени у новинама. Имам гомилу тога - поносно ће “деветка” црвено-белих.


#   ватерполо   Сава Ранђеловић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима