Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Препун „Чаир“ чека црно-беле!

rssBookmark and Share

03.11.2012. Autor: B. J. - M. Z. | Foto: Konstantin Kamenov

После дуго година, у Ниш на мегдан са Радничким стиже српски шампион Партизан (13.30, ТВ „Арена“), кога ће дочекати чак 11.000 гледалаца на умивеном нишком „Чаиру“.

Препун „Чаир“ чека црно-беле!

Биће то дерби као у стара добра времена, с тим да је акценат и овај пут на навијачима, посебно гостујућим, који су се макљали између себе пре неколико недеља на рукометном мечу Лиге шампиона баш у овом граду. Будући да се очекује долазак већег броја навијача црно-белих из обе завађене фракције, „Забрањених“ и „Алкатраза“, утакмица је проглашена мечом високог ризика и предузете су највише мере обезбеђења, а полиција је најавила и да ће цео меч снимати камерама.

Када је реч о фудбалском делу овог окршаја, оба тима имају проблеме. Раднички је прошле недеље попио „петарду“ од ОФК Београда, док је Партизан средином недеље пукао у Купу од чачанског Борца.

-Очекује нас велики изазов, долази нам противник који је можда и најтежи у првом делу сезоне. Партизан је на последњем мечу непланирано поражен и верујем да ће нашу утакмицу схватити озбиљно. О мотиву за нас не треба говорити, добра игра и позитиван резултат би нам много значили - истиче Александар Илић, тренер Нишлија.

Његов колега на другој страни Владимир Вермезовић неће као у среду послати резервисте на терен, већ најављује чак 10 промена у односу на тим који се избламирао против Чачана у Хумској.

-Чека нас веома значајна утакмица с обзиром на то да нам је првенство најважније. Противник је врло незгодан, биће пун стадион... Драго ми је што ћемо после дужег времена поново играти на „Чаиру“. Играчи у добром расположењу чекају наредни меч, а свака три дана имају прилику за доказивање. Верујем да су већ заборавили на Борац и да ће чисте главе ући у наредни дуел - каже Вермезовић.

На дерби за 300 динара!


Цене карата за југ и север су 300 динара, за запад и исток по 500 динара, а за ложу 1.000 динара. Такође, на билетарници „Чаира“ је могућа замена ваучера за све Нишлије власнике сезонских карата.


#   полиција   ОФК Београд   Александар Илић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима