Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Запослени из Војнотехничког института победници "бизнис трке" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 08.09.2023. Јужна Србија Инфо

Најбржи тим трке у Нишу је Војнотехнички институт, друго место је заузео Факултет техничких наука, Универзитет у Новом Саду, док је треће место заузео тим компаније Делта Холдинг.

Фото: Јован Гојковић
Фото: Јован Гојковић

Treća u seriji poslovnih trka održana u Nišu dostigla je rekord po broju učesnika. U trci je učestvovalo preko 1500 trkača iz 102 kompanije. Osim što su pokazali svoje trkačko umeće, zaposleni su proveli kvalitetno vreme sa svojim kolegama uz timsko fotografisanje, poslovno umrežavanje i žurku sa kolegama iz drugih kompanija.

Najbrži tim trke u Nišu je Vojnotehnički institut,drugo mesto je zauzeo Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu, dok je treće mesto zauzeo tim kompanije Delta Holding.Najbrži u muškoj konkurenciji bio je Marko Nikolić iz firme Grammer System doo, a najbrža koleginica je Jovana Mandić iz Vojnotehničkog instituta.

Najbrža u ženskoj kategoriji Jovana Mandić je o pobedi na trci u Nišu izjavila: “Prijavili smo se kao ekipa da odmerimo snage sa kolegama iz drugih kompanija. Trka je bila zahtevna, ali je organizacija bila na vrhunskom nivou. Ja sam i na trci u Subotici osvojila prvo mesto i sigurno se vidimo se i sledeće godine!”

Najbrži kolega u Nišu bio je Marko Nikolić koji je povodom osvojenog prvog mesta rekao: “Bilo je fenomenalno na trci. Prošle godine sam prvi put učestovao, a ove godine je još lepše zato što sam pobedio. Zahvalio bih se organizatorima i svim kolegama koji su me bodrili.”

Jovana Mandić je, ispred najbržeg tima trke Vojnotehničkog instituta, o motivaciji za učešće kazala: “Prijavili smo se pre svega zbog druženja i upoznavanje sa kolegama iz drugih kompanija i gradova. Ova trka nas sve povezuje i na njoj odmeravamo snage na sasvim drugačiji način.”

Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih takmičara bila je LEONI Wiring Systems Southeast doo Prokuplje sa 102 učesnika, koja je ujedno proglašena i najfit kompanijom. “Kompanija Leoni se i ove godine potrudila da za svoje zaposlene organizuje događaj koji će uticati ne samo na njihovo zadovoljstvo i motivaciju, već i na osećaj pripadnosti i zajedništva. Srećni smo što smo okupili ovako veliki broj ljudi i zajedno i sa drugim kompanijama pokazali da smo, i pored male doze kompetitivnosti, odgovorni prema zajednici i svom zdravlju. Vidimo se i sledeće godine, da preuzmemo još jedan pehar,” istakli su zaposleni iz ove kompanije.

Poslednja i finalna trka serije biće održana u Beogradu u četvrtak, 21. septembra, posle posla.

Schneider Electric Serbia Business Run je team building festival koji kroz trčanje spaja više od 750 kompanija i 16.000 zaposlenih u 4 grada Srbije (Subotica, Novi Sad, Niš i Beograd). Ideja događaja je širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnom načinu rekreacije. Schneider Electric, svetski lider u oblasti upravljanja energijom i ponosni sponzor čuvenog maratona u Parizu, i ove godine je partner najvećeg sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Kao kompanija koja na globalnom nivou važi za jednu od najodrživijih, Schneider Electricnastavlja da bude pokrovitelj ovog događaja, sa jasnim ciljem da do 2025, Serbia Business Run postane najveći sportsko-poslovni događaj u regionu koji je potpuno održiv.

Pored naslovnog sponzora partneri događaja su i Intersport i Herbalife. Svaka od kompanija, pored toga što je stala iza događaja, njemu direktno i doprinosi kroz zanimljive aktivacije ili poklone za učesnike.

Više o događaju na: https://serbiabusinessrun.com/


#   Ниш   Делта холдинг   Бизнис трка   Schneider Electric Serbia Business Run
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима