Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због бакљаде на утакмици полиција проверава редаре

rssBookmark and Share

27.10.2013. Autor: V.M.

Полиција ће проверити рад редарске службе због уношења бакљи на трибине на фудбалској утакмици између Радничког и Црвене звезде, рекла је портпарол Полицијске управе Лидија Павловић.

Због бакљаде на утакмици полиција проверава редаре

Уочи и после утакмице није било већих инцидената, а полиција је привела две особе код којих је нашла бакље, напоменула је она.

Неколико неповређених навијача приведено је због мањег нарушавања јавног реда и мира у улици "Девете бригаде", а код Саборне цркве полиција је спречила да вербални сукоб навијача ескалира, казала је Павловићева.

Фудбалери Радничког и Црвене звезде играли су вечерас у Нишу нерешено 1:1, у последњој утакмици 10. кола Суперлиге Србије.

Домаћин је силовито кренуо и повео већ у осмом минуту, па се чинило да црвено-белима нема спаса на неугодном гостовању на Чаиру. Међутим, Београђани су постепено средили редове, преузели иницјативу, а Дауда је у финису полувремена поравнао резултат.

Наставак утакмице протекао је у великој борби, гости су били конкретнији и опаснији пропустивши више повољних прилика пред мрежом Нишлија. Праве зицере нису реализовали Мрђа, Милијаш и Дауда, па су црвено-бели морали да се задовоље ремијем, након којег заостају четири бода за водећим Партизаном.

Сусрет на Чаиру каснио је око пет минута због великог коришћења пиротехнике на трибинама.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима