Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog bakljade na utakmici policija proverava redare

rssBookmark and Share

27.10.2013. Autor: V.M.

Policija će proveriti rad redarske službe zbog unošenja baklji na tribine na fudbalskoj utakmici između Radničkog i Crvene zvezde, rekla je portparol Policijske uprave Lidija Pavlović.

Zbog bakljade na utakmici policija proverava redare

Uoči i posle utakmice nije bilo većih incidenata, a policija je privela dve osobe kod kojih je našla baklje, napomenula je ona.

Nekoliko nepovređenih navijača privedeno je zbog manjeg narušavanja javnog reda i mira u ulici "Devete brigade", a kod Saborne crkve policija je sprečila da verbalni sukob navijača eskalira, kazala je Pavlovićeva.

Fudbaleri Radničkog i Crvene zvezde igrali su večeras u Nišu nerešeno 1:1, u poslednjoj utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Domaćin je silovito krenuo i poveo već u osmom minutu, pa se činilo da crveno-belima nema spasa na neugodnom gostovanju na Čairu. Međutim, Beograđani su postepeno sredili redove, preuzeli inicjativu, a Dauda je u finisu poluvremena poravnao rezultat.

Nastavak utakmice protekao je u velikoj borbi, gosti su bili konkretniji i opasniji propustivši više povoljnih prilika pred mrežom Nišlija. Prave zicere nisu realizovali Mrđa, Milijaš i Dauda, pa su crveno-beli morali da se zadovolje remijem, nakon kojeg zaostaju četiri boda za vodećim Partizanom.

Susret na Čairu kasnio je oko pet minuta zbog velikog korišćenja pirotehnike na tribinama.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima