Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

„Здравље“ савладало „Војводину“

rssBookmark and Share

Лесковац 25.10.2014. Југмедиа

У изванредној утакмици 4. кола Друге кошаркашке лиге Србије екипа „Здравља“ вечерас је Лесковцу победила „Војводину“ из Новог Сада резултатом 88:75.

„Здравље“ савладало „Војводину“

То је друга победа „фармацеута“ пред својом публиком у дворани „Дубочица“ и то против „Војводине“ којој је ово први пораз у овој сезони.

Лесковчани су све време имали резултатску предност и једино су на почетку другог полувремена допустили одличним Новосађанима да изједначе резултатску предност која је трајала веома кратко.

Кошаркаши „Здравља“ су, очигледно изванрено мотивисани и уз велику подршку публике, успели да разбију јаку одбрану „Војводине“ и да је до краја утакмице задрже на доброј резултатској дистанци.

Тренер „Здравља“ Саша Јовић нам је, одмах по завршетку утакмице рекао да је очекивао тежак меч против лидера на табели, али да је победа његове екипа резултат великог пожртвовања и борбености играча.

„Ово је наша колективна победа, резултатом и игром задовољили смо нашу верну публику и мислим да ћемо надаље играти све боље“, рекао је шеф стручног штаба „Здравља“.

После 4. кола Друге кошаркашке лиге Србије челну позицију на табели преузео је београдски „Беовук 72“ са 7 бодова колико имају „Војводина“, „Пирот“ и „Слобода“ а „Здравље“ је са шест бодова тренутно на шестом месту.


#   Лесковац   кошарка   Здравље КК   Војводина КК   Саша Јовић   шеф стручног штаба
@ZdravljeKK @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима