Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Zdravlje“ savladalo „Vojvodinu“

rssBookmark and Share

Leskovac 25.10.2014. Jugmedia

U izvanrednoj utakmici 4. kola Druge košarkaške lige Srbije ekipa „Zdravlja“ večeras je Leskovcu pobedila „Vojvodinu“ iz Novog Sada rezultatom 88:75.

„Zdravlje“ savladalo „Vojvodinu“

To je druga pobeda „farmaceuta“ pred svojom publikom u dvorani „Dubočica“ i to protiv „Vojvodine“ kojoj je ovo prvi poraz u ovoj sezoni.

Leskovčani su sve vreme imali rezultatsku prednost i jedino su na početku drugog poluvremena dopustili odličnim Novosađanima da izjednače rezultatsku prednost koja je trajala veoma kratko.

Košarkaši „Zdravlja“ su, očigledno izvanreno motivisani i uz veliku podršku publike, uspeli da razbiju jaku odbranu „Vojvodine“ i da je do kraja utakmice zadrže na dobroj rezultatskoj distanci.

Trener „Zdravlja“ Saša Jović nam je, odmah po završetku utakmice rekao da je očekivao težak meč protiv lidera na tabeli, ali da je pobeda njegove ekipa rezultat velikog požrtvovanja i borbenosti igrača.

„Ovo je naša kolektivna pobeda, rezultatom i igrom zadovoljili smo našu vernu publiku i mislim da ćemo nadalje igrati sve bolje“, rekao je šef stručnog štaba „Zdravlja“.

Posle 4. kola Druge košarkaške lige Srbije čelnu poziciju na tabeli preuzeo je beogradski „Beovuk 72“ sa 7 bodova koliko imaju „Vojvodina“, „Pirot“ i „Sloboda“ a „Zdravlje“ je sa šest bodova trenutno na šestom mestu.


#   Leskovac   košarka   Zdravlje KK   Vojvodina KK   Saša Jović   šef stručnog štaba
@ZdravljeKK @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima