Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девојка побегла са места где је изазвала саобраћајну незгоду

rssBookmark and Share

26.06.2015. Радио Банкер

У саобраћајној незгоди која се догодила јуче око 13 сати у улици 7. јули у Нишу, лакше је повређена жена која је управљала мотоциклом.

Девојка побегла са места где је изазвала саобраћајну незгоду

Према речима очевидаца, млађа женска особа која је управљаљала аутомобилом марке “форд ка”, нишких регистарских ознака, приликом скретања у десно, ка паркингу хотела Парк, није дала светлосну сигнализацију и није обратила пажњу на жену која се у том тренутку налазила на мотоциклу иза њеног возила и на тај начин јој пресекла правац кретања.

Несрећна жена је у том тренутку пала са свог мотоцикла на коловоз, задобила лакше телесне повреде и нешто касније возилом Хитне помоћи превезена у нишки Ургентни центар.

Очевице је изненадило бахато понашање девојке која је била за воланом аутомобила. Она је након ове незгоде упутила пар погрдних псовки повређеној жени, потом оставила свој ауто на паркингу хотела и побегла са места где је изазвала незгоду.

Полиција је обавила увиђај, а дежурно тужилаштво ће покренути одговарајућу пријаву против несавесне девојке и њеног неодговорног понашања у саобраћају.


#   саобраћајна незгода   Ургентни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима