Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Devojka pobegla sa mesta gde je izazvala saobraćajnu nezgodu

rssBookmark and Share

26.06.2015. Radio Banker

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 13 sati u ulici 7. juli u Nišu, lakše je povređena žena koja je upravljala motociklom.

Devojka pobegla sa mesta gde je izazvala saobraćajnu nezgodu

Prema rečima očevidaca, mlađa ženska osoba koja je upravljaljala automobilom marke “ford ka”, niških registarskih oznaka, prilikom skretanja u desno, ka parkingu hotela Park, nije dala svetlosnu signalizaciju i nije obratila pažnju na ženu koja se u tom trenutku nalazila na motociklu iza njenog vozila i na taj način joj presekla pravac kretanja.

Nesrećna žena je u tom trenutku pala sa svog motocikla na kolovoz, zadobila lakše telesne povrede i nešto kasnije vozilom Hitne pomoći prevezena u niški Urgentni centar.

Očevice je iznenadilo bahato ponašanje devojke koja je bila za volanom automobila. Ona je nakon ove nezgode uputila par pogrdnih psovki povređenoj ženi, potom ostavila svoj auto na parkingu hotela i pobegla sa mesta gde je izazvala nezgodu.

Policija je obavila uviđaj, a dežurno tužilaštvo će pokrenuti odgovarajuću prijavu protiv nesavesne devojke i njenog neodgovornog ponašanja u saobraćaju.


#   saobraćajna nezgoda   Urgentni centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima