Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мислила да је љубавница њеног мужа, а сада мора да јој плати ПОЛА МИЛИОНА динара!

rssBookmark and Share

10.06.2015. Телеграф, Јужна Србија Инфо

Љубинка Г. насрнула је на комшиницу мислећи да је у љубавној вези са њеним мужем.
Тек када је повредила, увидела је да је погрешила

Фото: www.ecosuvenir.com
Фото: www.ecosuvenir.com

Основно јавно тужилаштво у Нишу наставило је кривични поступак против Љубинке Г. (73) због сумње да је чекићем за месо прошле године изударала комшиницу Љубинку Јовановић (62) по глави.

Љубинка је насрнула на комшиницу мислећи да је у љубавној вези са њеним мужем. Тек када је повредила несрећну жену увидела је да је погрешила.

Оптужена Љубинка ни након осам месеци, иако је признала кривицу, није исплатила 500.000 динара одштете нападнутој Љубинки Јовановић.

– Трауму коју сам преживела никакав новац не може да ми надокнади, али сам пристала на нагодбу јер се ради о старијој жени. Извинила ми се и признала да је погрешила, па сам сматрала да нема смисла да у тим годинама иде у затвор, али од тада нити је уплатила новац нити смо имали било какав контакт са њом. Изненадило ме све то јер је у тужилаштву све признала и потписала. Рок за исплату је истекао 6. јуна и очекујемо да тужилаштво настави кривични поступак, а након тога ћу у парници остварити одштетни захтев – каже Љубинка Јовановић.

Њен син Марко Јовановић испричао је да се Љубинка Ј. још увек није опоравила у потпуности од трауме и напада.

– Моја мајка је још под траумом јер се напад десио пред улазом у зграду. Сваки дан када пође некуда, испред улаза се подсети на то, па смо одлучили да променимо стан и одселимо се из те зграде – каже Марко.


#   Основно јавно тужилаштво   чекић   грешка   одштета     кривични поступак   Марко Јовановић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима