Јужна Србија Инфо

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1696  |  Приказано: 11 - 20

Буразери руше (не)уједињену нишку опозицију

З.С. Јужна Србија Инфо 21.09.2018
Крај уједињене опозиције у Нишу?

Још од губитка на изборима 2012. године, опозиција у Нишу покушава да се уједини и заједнички делује. Међутим, сви покушају су остали без резултата, или су резултати краткотрајних савеза занемарљиви. Најновија сазнања указују да се тренутни савез "Уједињена нишка опозиција" одржава на стакленим ногама и да је чланице, напуштају.

опширније

Коментара: 2

ДС Ниш: Да ли се "Тржница" налази пред колапсом?

Јужна Србија Инфо 21.09.2018
Тржница пред колапсом?

Градски одбор Демократске странке забринут је финансијском ситуацијом у ЈКП "Тржница", којој је градско веће дозволило прошле недеље да повећа дозвољени минус са 30 на 60 милиона динара, као и због недавне блокаде у којој се предузеће нашло и из које је изашло по опробаном рецепту из ЈКП Горице, узимањем позајмице од других јавних предузећа, речено је јуче на конференцији за новинаре.

опширније

Коментара: 0

Вулин поручио Весељију да, кад "дође" у Ниш, прво иде код истражног судије са лисицама на рукама!

Јужна Србија Инфо 19.09.2018
Вулин одговорио Весељију

"Ако је Кадрију Весељију толико стало да дође до Ниша ја ћу му омогућити да, кад год буде пожелео, пређе административну линију и да га стражарно спроведемо до истражног судије и упознамо с притворским капацитетима у Нишу, што он као ратни злочинац свакако заслужује"

опширније

Коментара: 0

ДС Ниш: Уз честитке за "Дан демократије", упозорење на "претполитичко" стање друштва у Србији

Јужна Србија Инфо 16.09.2018
Претполитичко стање

"Честитао бих данас грађанима Међународни дан демократије и захвалио им се, у име странке, на немерљивом доприносу који су јој пружили током 28 година борбе за демократију у Србији", изјавио је Миодраг Станковић, председник Градског одбора ДС у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Омладина ДС-а у Нишу: Нишка Канцеларија за младе обрукала хуманитарно вече "Наиссус феста"

Јужна Србија Инфо 06.09.2018
Упропашћено хуманирано вече

Омладина Демократске странке у Нишу сматра да је неприхватљиво за један град да већ други пут за годину дана долази до хапшења градских службеника задужених за пружање подршке младима, односно спровођење омладинске политике, пише у саопштењу младих ДС-а.

опширније

Коментара: 0

Лутовац: Дошао сам у Ниш да са грађанима разговарам о "Савезу за Србију"

Јужна Србија Инфо 26.08.2018
Разговор са грађанима

“Дошао сам у Ниш да разговарам са члановима Демократске странке и са грађанима Ниша о томе зашто је Савез за Србију нужност у овом тренутку.", изјавио је Зоран Лутовац, председник Демократске странке, приликом јучерашњег боравка у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Од "љубави до мржње": Смена Аврамовића са места поверника СНС у Пантелеју увод за разрешење са положаја директора РРА "Југ"

З.С. Јужна Србија Инфо 23.08.2018
Успех и пад

Бојан Аврамовић један од челника "Нове Србије", потом повереник ОО СНС-а за нишку општину Пантелеј, директор Регионалне развојне агенције "Југ", смењен је са политичке функције у водећој странци.

опширније

Коментара: 0

Градоначелник Ниша: Очекујем реакцију надлежних због претњи председнику Републике

Јужна Србија Инфо 16.08.2018
Реакције са југа Србије

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић изјавио је, поводом напада на Председника Републике и претњи које су му упућене, да тиме најозбиљније, што пре, морају да се позабаве надлежни органи.

опширније

Коментара: 1

СПО Ниш: Да ли руска странка заступа марксистичку идеју захтевом за промену назива улице Драгише Цветковића?

Јужна Србија Инфо 15.08.2018
Заштитити име Драгише Цветковића

Након иницијативе "Руске странке" у Нишу за промену назива улице Драгише Цветковића, огласио се ГрО Српског покрета обнове својим саопштењем.

опширније

Коментара: 0

Српска политичка пародија: Иако смењен, директор нишког аеродрома поднео "неопозиву оставку"?!

З.С. Јужна Србија Инфо 09.08.2018
Ђурђановић поднео оставку?

Убрзо након што су медији објавили да је данас у Београду потписан уговор којим држава преузима управљање нишким аеродромом, Владица Ђурђановић директор ЈП "Нишки аеродром" иначе смењен одлуком Градског већа, огласио се на свом Фејсбук налогу у коме каже да подноси "неопозиву оставку" на то место.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1696  |  Приказано: 11 - 20