Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цветановић из Лесковац: МАЛИ КНЕЗ ОД МАЛОГ МАНЧЕСТЕРА

rssBookmark and Share

Лесковац 25.04.2015. З.С. Јужна Србија Инфо

Оксфордски школарац, градоначелник "Малог Манчестера"-Лесковца, Горан Цветановић, по ко зна који пут обрушио се на медије, уместо да ради свој посао.

Горан Цветановић, Фото: www.srbijapress.org
Горан Цветановић, Фото: www.srbijapress.org

Градоначелник Лесковца, Горан Цветановић поново је пре неки дан, оптужио неке од медија и њихове новинаре, и то за скупштинском говорницом, оптужијући их за "заверу" уперену против њега лично.

Уместо, да се у току расправе о пословању градских предузећа, држи теме, он је око 40 минута говорио о "некоректном" и "нарученом" тендециозном писању о њему лично и послу којим се бави. 

Цветановић је прозвао Блиц, Ало, Југмедиа, као и друге медије у окружењу.

Између осталог он је рекао: " Неће ништа да пренесу, толико ме воле, толико сам омиљен".

"Паметни политичари никада и никада не улазе у сукоб с новинарима, али ето ја нисам паметан и само говорим истину", додао је градоначелник Цветановић.

Покушавајући да објасни, ко га је и на који начин конкретно прозвао и угрозио његову част,  Горан Цветановић није знао да каже, тј. није дао ни један конкретан пример, притом само алудирајући.

За оне који не знају, Цветановић је пре извесног времена прославио 50. рођендан, са око 400 званица у познатој лесковачкој дискотеци.

Рођендан, Фото: Југмедиа

Да подсетимо, Цветановић се у свом експозеу хвалио својим личним и породичним пословним успесима, као и својоим образовањем у страним школским установама.

Коришћен извор за текст: АЛО ВЕСТИ

Погледајте још једном експозе Горана Цветановића, ВИДЕО ЈУГМЕДИА


#   Лесковац   Горан Цветановић   Блиц   медији   политика   Ало!   Југмедиа
@CvetanovicG @Blic_online @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима