Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Cvetanović iz Leskovac: MALI KNEZ OD MALOG MANČESTERA

rssBookmark and Share

Leskovac 25.04.2015. Z.S. Južna Srbija Info

Oksfordski školarac, gradonačelnik "Malog Mančestera"-Leskovca, Goran Cvetanović, po ko zna koji put obrušio se na medije, umesto da radi svoj posao.

Goran Cvetanović, Foto: www.srbijapress.org
Goran Cvetanović, Foto: www.srbijapress.org

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović ponovo je pre neki dan, optužio neke od medija i njihove novinare, i to za skupštinskom govornicom, optužijući ih za "zaveru" uperenu protiv njega lično.

Umesto, da se u toku rasprave o poslovanju gradskih preduzeća, drži teme, on je oko 40 minuta govorio o "nekorektnom" i "naručenom" tendecioznom pisanju o njemu lično i poslu kojim se bavi. 

Cvetanović je prozvao Blic, Alo, Jugmedia, kao i druge medije u okruženju.

Između ostalog on je rekao: " Neće ništa da prenesu, toliko me vole, toliko sam omiljen".

"Pametni političari nikada i nikada ne ulaze u sukob s novinarima, ali eto ja nisam pametan i samo govorim istinu", dodao je gradonačelnik Cvetanović.

Pokušavajući da objasni, ko ga je i na koji način konkretno prozvao i ugrozio njegovu čast,  Goran Cvetanović nije znao da kaže, tj. nije dao ni jedan konkretan primer, pritom samo aludirajući.

Za one koji ne znaju, Cvetanović je pre izvesnog vremena proslavio 50. rođendan, sa oko 400 zvanica u poznatoj leskovačkoj diskoteci.

Rođendan, Foto: Jugmedia

Da podsetimo, Cvetanović se u svom ekspozeu hvalio svojim ličnim i porodičnim poslovnim uspesima, kao i svojoim obrazovanjem u stranim školskim ustanovama.

Korišćen izvor za tekst: ALO VESTI

Pogledajte još jednom ekspoze Gorana Cvetanovića, VIDEO JUGMEDIA


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Blic   mediji   politika   Alo!   Jugmedia
@CvetanovicG @Blic_online @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima