Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Цветановић промовисао СНС информатор и поручио да је Србија спасена од банкротства

rssBookmark and Share

Лесковац 17.03.2016. ЈугМедиа

Пред грађане Србије и гласаче, СНС стоји уздигнуте главе, изјавио је данас лидер лесковачких напредњака Горан Цветановић, који је са седамдесетак младих из те странке промовисао последњи број СНС Информатора у центру града.

Цветановић промовисао СНС информатор и поручио да је Србија спасена од банкротства

Он је казао да је та странка на челу са лидером СНС и премијером Србије Александром Вучићем Србију спасила од банкротства.

„Србија је данас земља са великим угледом у свету, поштују нас на западу, одлично сарађујемо са Русијом, поштују нас наши суседи“, оценио је.

Као успех навео је отварање преговарачких поглавља, оцењујући да је Србија сада стабилна земља за стране иневстиције.

У СНС-у додао је су бројни експерти и угледни људи, а политуку премијера Вучића подржавају познати уметници, научници и спортисти.

„Поменућу политичког аналитичара Мирослава Лазањског, чувеног редитеља Емира Кустурицу, оперску певачицу Јадранку Јовановић, спортску легенду Драгана Џајића“.

Србија је постала велико градилиште, казао је, наводећи изградању деоница атопутева, а као успех на пољу привреде у Лесковцу поново је најавио отварање новог погона компаније „Јура“ за око 1000 нових радних места у овој години, а подсетио је и на најаве нових запошљавања у „Џинси Србија“ и у „Фалкеу“.

„Али будућност је у отварању самосталних радњи и малих предузећа. Лесковац је дуго на том курсу јер 99 посто привреде у нашем крају чине мала и средња предузећа којима град сваке године помаже доделом субвенција и на тај начин смањуемо незапосленост“, казао је и констатовао да је ипак ситуација тешка и да „наши људи живе тешко“.

„Али, драги пријатељи, не може се све ођедном, неможе се све. Србија је платила и плаћа данак неодговорне политике наших претходника…. Србија је спашена и сада сигурним корацима иде ка победи“, закључио је.

Цветановић је потом лично промовисао страначки информатор, читао и образлагао наслове текстова, а потом су активисти делили билтен пролазницима.


#   Лесковац   СНС   Горан Цветановић   Џинси Србија   мала и средња предузећа
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима