Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Cvetanović promovisao SNS informator i poručio da je Srbija spasena od bankrotstva

rssBookmark and Share

Leskovac 17.03.2016. JugMedia

Pred građane Srbije i glasače, SNS stoji uzdignute glave, izjavio je danas lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović, koji je sa sedamdesetak mladih iz te stranke promovisao poslednji broj SNS Informatora u centru grada.

Cvetanović promovisao SNS informator i poručio da je Srbija spasena od bankrotstva

On je kazao da je ta stranka na čelu sa liderom SNS i premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem Srbiju spasila od bankrotstva.

„Srbija je danas zemlja sa velikim ugledom u svetu, poštuju nas na zapadu, odlično sarađujemo sa Rusijom, poštuju nas naši susedi“, ocenio je.

Kao uspeh naveo je otvaranje pregovaračkih poglavlja, ocenjujući da je Srbija sada stabilna zemlja za strane inevsticije.

U SNS-u dodao je su brojni eksperti i ugledni ljudi, a polituku premijera Vučića podržavaju poznati umetnici, naučnici i sportisti.

„Pomenuću političkog analitičara Miroslava Lazanjskog, čuvenog reditelja Emira Kusturicu, opersku pevačicu Jadranku Jovanović, sportsku legendu Dragana Džajića“.

Srbija je postala veliko gradilište, kazao je, navodeći izgradanju deonica atoputeva, a kao uspeh na polju privrede u Leskovcu ponovo je najavio otvaranje novog pogona kompanije „Jura“ za oko 1000 novih radnih mesta u ovoj godini, a podsetio je i na najave novih zapošljavanja u „Džinsi Srbija“ i u „Falkeu“.

„Ali budućnost je u otvaranju samostalnih radnji i malih preduzeća. Leskovac je dugo na tom kursu jer 99 posto privrede u našem kraju čine mala i srednja preduzeća kojima grad svake godine pomaže dodelom subvencija i na taj način smanjuemo nezaposlenost“, kazao je i konstatovao da je ipak situacija teška i da „naši ljudi žive teško“.

„Ali, dragi prijatelji, ne može se sve ođednom, nemože se sve. Srbija je platila i plaća danak neodgovorne politike naših prethodnika…. Srbija je spašena i sada sigurnim koracima ide ka pobedi“, zaključio je.

Cvetanović je potom lično promovisao stranački informator, čitao i obrazlagao naslove tekstova, a potom su aktivisti delili bilten prolaznicima.


#   Leskovac   SNS   Goran Cvetanović   Džinsi Srbija   mala i srednja preduzeća
@sns_srbija @CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima