Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"НИШ МОЈ ГРАД" предала потписе у Градској општини Пантелеј

rssBookmark and Share

Пантелеј 21.03.2016. З.С. Е.М. Јужна Србија Инфо

Коалиција "Ниш мој град! - ДС, СДС, НПС, ЛДП", предала је данас листу својих кандидата изборној комисији у Градској општини Пантелеј у Нишу.

Фото: Е.М:
Фото: Е.М:

Ненад Миљковић (НПС), први на листи "Ниш, мој град! - Демократска странка,  СДС, НПС, ЛДП" у општини Пантелеј, изјавио за медије...

    - Што се тиче листе „Ниш – мој град“ на Пантелеју, желим да истакнем да се на листи налазе претежно млади и успешни људи који се до сада нису бавили политиком и који су остварени у пословима којима се баве. Ми смо у последњих неколико месеци разговарали са грађанима Пантелеја и утврдили све њихове прироритетне проблеме, како на сеоском тако и на градском подручју. Постојећа политичка гарнитура у последње четри године није ништа урадила за Пантелеј. Зато тражимо подршку грађана како би општина Пантелеј врло брзо постала пример једне одговорне и модерне општине која брине о свим грађанима, на којој ћемо покренути развојне пројекте који ће бити од значаја свима који живе на општини Пантелеј.

Бранислав Јовановић, председник нишког одбора Народног покрета Србије, рекао је том приликом..

    - Планови у општини Пантелеј,  ако дођемо на власт, су завршетак Сомборског булевара, булевара Медијане са кружним током до Матејевачке петље,  завршетак улица у Доњој Врежини, Чалијама и Студеничкој. Затим изградња обданишта у дворишту Пантелејске цркве и цркве у Чалијама, завршетак канализационе мреже на сеоском подручју као и реконструкција водоводне мреже, а посебан акценат биће на месној канцеларији Бранко Мишић Каменко и изградњи улица у тој месној канцеларији. Напомињем да ова власт ништа није урадила, да су резултати равни нули,  а да ћемо уз помоћ Републике завршити фискултурну салу и четири кабинета у ОШ ''Мика Антић'', а реконструисаћемо и дом у Горњем Матејевцу.


#   Бранислав Јовановић   Пантелеј   СДС   ГО Пантелеј   избори 2016   изборна листа   Коалиција Ниш мој град   Ненад Миљковић
@socdemstranka @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима