Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Драгана Трпић краљица,Фико краљ !

rssBookmark and Share

23.01.2011. Autor: Stefan Radović Foto by: Tv PINK

Након седам дана учесници ријалити-шоуа коначно ушли у Двор и видели краљевске одаје, собу за слушкињу и надзорника...А Србија је и званично добила краљицу и то новинарку Драгану Трипић и краља Небојшу Чолића-Фику који од вечерас започињу своју владавину.

Драгана Трпић краљица,Фико краљ !

Иако вечерас уживају у пићу и јелу, такорећи краљевској гозби и иако су одиграли први валцер,од сутра ће све бити другачије. Убудуће ће, наиме, морати да зарађују златнике и да купују све што им је неопходно за живот. А све то што им треба, могу да нађу у оближњој пиљари.

Када су ушли на Двор били су задивљени и срећни, а Лепа Лукић је, када је видела одаје краља и краљице, прокоментарисала: "Само да ми западне добар краљ".Лепа је и ако то не жели да покаже јако разочарана због тога што баш она није изабрана за краљицу.

Како би све било на врхунском нивоу организатори су успели да дворанима вече учине што занимљивијим па су их обрадовали балом на који је дошла фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић. Поред Цеце, на бал су дошли и Ана Бекута, Славица Ћуктераш, Бане Мојићевић и Саша Ковачевић.

ДВОРАЦ је све укућане оставио без даха што због величине тако и због луксуза у којем ће уживати. На самом здању је радило је 150 људи, 65 дана без икаквог одмора и празновања. Објекат је смештен на плацу од 35 ари у Шимановцима на комесе налазе четири објекта, дворац површине 280 м², кућа за сељане 240 м², салон лепоте 80 м², као и продавница величине 40 м².Око самог дворца подигнуте су зидине високе 8 метара. Унутрашњост објеката је изузетно раскошна, са централним мермерним, ручно осликаним холом. Комплетан ентеријер, рађен је у барокном стилу са много позлате.


Редакција рублике ЗАБАВА ваме Ехклузивно открива биографију краљице и краља на Двору.

ДРАГАНА ТРИПИЋ

ДРАГАНА ТРИПИЋДрагана Трипић, новинарка је рођена 16.05.1961 године. Популарност је стекла као новинарка листа “Курир” у “Звездама Гранда”. Показала се као оштра и немилосрдна према такмичарима. Рођена је у Босни и више од 20 година живи у Београду. Каже како је се људи плаше и како има велико срце. Надимак јој је Маца.Самохрана је мајка и има ћерку.Тренутно ради као новинар у дневном листу “Ало”.Позната је као праведна и особа без длаке на језику.
Једна је од ретких новинара који на друштвеној мрежи Фацебоок има свој ФанТиме,али и групу под називом ''Драгана Трипић краљица''.     Идите на следећи линк:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FDRAGANA-TRIPIC-KRALJICA-%2F243300321763&h=4c69f

 

НЕБОЈША ЧОЛИЋ-ФИКО

ФИКОГлуми у Курсаџијама које се емитују на ТВ Пинк где тумачи улогу Босанца Фикрета Фике Каракуртовића. Са Курсаџијама је наступао у Дому Синдиката у Београду 2009. године. За себе сматра да је познат у Сарајеву и у шали каже да је згодан и неодољив. Дан без осмеха му је изгубљен дан, а мана му је та што хрче у сну. За себе каже да воли пуно да прича и да није конфликтна особа.


#   Ана Бекута
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима