Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dragana Trpić kraljica,Fiko kralj !

rssBookmark and Share

23.01.2011. Autor: Stefan Radović Foto by: Tv PINK

Nakon sedam dana učesnici rijaliti-šoua konačno ušli u Dvor i videli kraljevske odaje, sobu za sluškinju i nadzornika...A Srbija je i zvanično dobila kraljicu i to novinarku Draganu Tripić i kralja Nebojšu Čolića-Fiku koji od večeras započinju svoju vladavinu.

Dragana Trpić kraljica,Fiko kralj !

Iako večeras uživaju u piću i jelu, takoreći kraljevskoj gozbi i iako su odigrali prvi valcer,od sutra će sve biti drugačije. Ubuduće će, naime, morati da zarađuju zlatnike i da kupuju sve što im je neophodno za život. A sve to što im treba, mogu da nađu u obližnjoj piljari.

Kada su ušli na Dvor bili su zadivljeni i srećni, a Lepa Lukić je, kada je videla odaje kralja i kraljice, prokomentarisala: "Samo da mi zapadne dobar kralj".Lepa je i ako to ne želi da pokaže jako razočarana zbog toga što baš ona nije izabrana za kraljicu.

Kako bi sve bilo na vrhunskom nivou organizatori su uspeli da dvoranima veče učine što zanimljivijim pa su ih obradovali balom na koji je došla folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Pored Cece, na bal su došli i Ana Bekuta, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević i Saša Kovačević.

DVORAC je sve ukućane ostavio bez daha što zbog veličine tako i zbog luksuza u kojem će uživati. Na samom zdanju je radilo je 150 ljudi, 65 dana bez ikakvog odmora i praznovanja. Objekat je smešten na placu od 35 ari u Šimanovcima na komese nalaze četiri objekta, dvorac površine 280 m², kuća za seljane 240 m², salon lepote 80 m², kao i prodavnica veličine 40 m².Oko samog dvorca podignute su zidine visoke 8 metara. Unutrašnjost objekata je izuzetno raskošna, sa centralnim mermernim, ručno oslikanim holom. Kompletan enterijer, rađen je u baroknom stilu sa mnogo pozlate.


Redakcija rublike ZABAVA vame Ehkluzivno otkriva biografiju kraljice i kralja na Dvoru.

DRAGANA TRIPIĆ

DRAGANA TRIPIĆDragana Tripić, novinarka je rođena 16.05.1961 godine. Popularnost je stekla kao novinarka lista “Kurir” u “Zvezdama Granda”. Pokazala se kao oštra i nemilosrdna prema takmičarima. Rođena je u Bosni i više od 20 godina živi u Beogradu. Kaže kako je se ljudi plaše i kako ima veliko srce. Nadimak joj je Maca.Samohrana je majka i ima ćerku.Trenutno radi kao novinar u dnevnom listu “Alo”.Poznata je kao pravedna i osoba bez dlake na jeziku.
Jedna je od retkih novinara koji na društvenoj mreži Facebook ima svoj FanTime,ali i grupu pod nazivom ''Dragana Tripić kraljica''.     Idite na sledeći link:

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpages%2FDRAGANA-TRIPIC-KRALJICA-%2F243300321763&h=4c69f

 

NEBOJŠA ČOLIĆ-FIKO

FIKOGlumi u Kursadžijama koje se emituju na TV Pink gde tumači ulogu Bosanca Fikreta Fike Karakurtovića. Sa Kursadžijama je nastupao u Domu Sindikata u Beogradu 2009. godine. Za sebe smatra da je poznat u Sarajevu i u šali kaže da je zgodan i neodoljiv. Dan bez osmeha mu je izgubljen dan, a mana mu je ta što hrče u snu. Za sebe kaže da voli puno da priča i da nije konfliktna osoba.


#   Ana Bekuta
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima