Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Маја Жежељ и даље критично, заражена сепсом!

rssBookmark and Share

26.10.2010. Autor: Stefan Radović

Водитељки "Дневника" на РТС-у, Маји Жежељ, изненада је позлило сат времена након што је завршила вођење Дневника.

Маја Жежељ и даље критично, заражена сепсом!


 

Након изненадног колапса у згради телевизије, позната водитељка хитно је, прошле суботе, пребачена у Ургентни центар.Она се онесвестила након суботњег "Дневника", а никоме као ни лекарима није јасно шта је узрок колабирања.

Стање 45-годишње водитељке Дневника на РТС-у и даље је врло лоше, а лекари још увек нису успели да одгонетну због чега већ данима има температуру изнад 40 степени, сазнаје наша Новинска агенција од извора из ургентног центра.

Наш извор каже и то да Маја има константну температуру 40-41 степен и да користи маску са кисеоником као и да је прикључена на апарате за дисање.

У групи „Подршка Маји Жежељ, водитељки РТС-а у борби за живот" на социјалној мрежи Фејсбук, која у овом моменту броји 116.787 члана, апелује се да је водитељки потребна крв групе А плус коју можете да дате у Институту за трансфузију у улици Светог Саве број 39.

Маја, иначе са супругом Иваном Станковићем (55), директором агенције Комунис, има петогодишњу ћерку Лену и две године млађег сина Маријана

Од наших поузданих извора незванично сазнајемо да се позната водитељка РТС-а Маја Жежељ бори са тежим обликом сепсе, чији узрочник још није утврђен,према нашим сазнањима Маја је заражена мишјом грозницом – такозваном хеморагијском грозницом са бубрежним синдромом.


#   Велики брат   Маја Жежељ   критично   Ургентни центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима