Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Maja Žeželj i dalje kritično, zaražena sepsom!

rssBookmark and Share

26.10.2010. Autor: Stefan Radović

Voditeljki "Dnevnika" na RTS-u, Maji Žeželj, iznenada je pozlilo sat vremena nakon što je završila vođenje Dnevnika.

Maja Žeželj i dalje kritično, zaražena sepsom!


 

Nakon iznenadnog kolapsa u zgradi televizije, poznata voditeljka hitno je, prošle subote, prebačena u Urgentni centar.Ona se onesvestila nakon subotnjeg "Dnevnika", a nikome kao ni lekarima nije jasno šta je uzrok kolabiranja.

Stanje 45-godišnje voditeljke Dnevnika na RTS-u i dalje je vrlo loše, a lekari još uvek nisu uspeli da odgonetnu zbog čega već danima ima temperaturu iznad 40 stepeni, saznaje naša Novinska agencija od izvora iz urgentnog centra.

Naš izvor kaže i to da Maja ima konstantnu temperaturu 40-41 stepen i da koristi masku sa kiseonikom kao i da je priključena na aparate za disanje.

U grupi „Podrška Maji Žeželj, voditeljki RTS-a u borbi za život" na socijalnoj mreži Fejsbuk, koja u ovom momentu broji 116.787 člana, apeluje se da je voditeljki potrebna krv grupe A plus koju možete da date u Institutu za transfuziju u ulici Svetog Save broj 39.

Maja, inače sa suprugom Ivanom Stankovićem (55), direktorom agencije Komunis, ima petogodišnju ćerku Lenu i dve godine mlađeg sina Marijana

Od naših pouzdanih izvora nezvanično saznajemo da se poznata voditeljka RTS-a Maja Žeželj bori sa težim oblikom sepse, čiji uzročnik još nije utvrđen,prema našim saznanjima Maja je zaražena mišjom groznicom – takozvanom hemoragijskom groznicom sa bubrežnim sindromom.


#   Veliki brat   Maja Žeželj   kritično   Urgentni centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima