Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ТВ Пинк: Маријане, видимо се на суду!

rssBookmark and Share

01.01.2011. Autor: Bojana.A

Другопласирани у трећем издању ријалити-шоуа Фарма, бивши политичар Марјан Ристичевић уживо у контакт-програму после проглашења победника изнео сумњу у коначне резултате гласања, према којима је победница трећег серијала Фарме Катарина Живковић, звезда Гранда.

ТВ Пинк: Маријане, видимо се на суду!

-Србија је уморна од превара. Моји навијачи су били многобројни и нека се преброје, али нека се преброје и они други, нека се преброје гласови, поново. Више није битно ко гласа, већ ко броји, а ни то, већ ко проглашава. Проверите, проверите моје гласове и све гласове, видећете онда и стварни резултат. Ово је једна велика превара, ја то тврдим и знам. Ја тражим да се провери, рекао је Ристичевић.

Ристичевић је изнео податак и да је један његов гласач добио повратни смс: "Ваш кандидат више није на Фарми".

"Шта кажете на то?", питао је Ристичевић наглас.

Водитељка емисије Александра Јефтановић је пренела информацију од руководства ТВ Пинк да ће Марјан Ристичевић на суду морати да доказује своје тврдње,јер ће продукција Фарме како сазнајемо од нашег добро обавештеног ивора тужити Ристчевића и тражити да све што је изрекао на суду и докаже.

-Марјан Ристичевић није желео ни да прочита уговор, већ је рекао да ће то да уради његова жена, али она то није учинила. Он је потом потписао уговор", сазнаемо од нашег извора из РТВ Пинк-а.


#   телевизија   Гранд   навијачи
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима