Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

TV Pink: Marijane, vidimo se na sudu!

rssBookmark and Share

01.01.2011. Autor: Bojana.A

Drugoplasirani u trećem izdanju rijaliti-šoua Farma, bivši političar Marjan Rističević uživo u kontakt-programu posle proglašenja pobednika izneo sumnju u konačne rezultate glasanja, prema kojima je pobednica trećeg serijala Farme Katarina Živković, zvezda Granda.

TV Pink: Marijane, vidimo se na sudu!

-Srbija je umorna od prevara. Moji navijači su bili mnogobrojni i neka se prebroje, ali neka se prebroje i oni drugi, neka se prebroje glasovi, ponovo. Više nije bitno ko glasa, već ko broji, a ni to, već ko proglašava. Proverite, proverite moje glasove i sve glasove, videćete onda i stvarni rezultat. Ovo je jedna velika prevara, ja to tvrdim i znam. Ja tražim da se proveri, rekao je Rističević.

Rističević je izneo podatak i da je jedan njegov glasač dobio povratni sms: "Vaš kandidat više nije na Farmi".

"Šta kažete na to?", pitao je Rističević naglas.

Voditeljka emisije Aleksandra Jeftanović je prenela informaciju od rukovodstva TV Pink da će Marjan Rističević na sudu morati da dokazuje svoje tvrdnje,jer će produkcija Farme kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog ivora tužiti Ristčevića i tražiti da sve što je izrekao na sudu i dokaže.

-Marjan Rističević nije želeo ni da pročita ugovor, već je rekao da će to da uradi njegova žena, ali ona to nije učinila. On je potom potpisao ugovor", saznaemo od našeg izvora iz RTV Pink-a.


#   televizija   Grand   navijači
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima