Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У ГО Медијана организован пријем за представнике бендова Медијана Балканрок феста

rssBookmark and Share

Ниш 14.06.2017 Јужна Србија Инфо

Председник ГО Медијана Милан Крстић састао се представницима бендова овогодишњих учесника осмог Медијана Балканрок феста.

У ГО Медијана организован пријем за представнике бендова Медијана Балканрок феста

Желим вам пуно успеха на такмичењу и бројну публику која ће вас бодрити, а што је до Градске општине Медијана-награде за најбоље и поклони за све учеснике већ су спремни, рекао је Крстић.

Три првопласирана бенда, по оцени стручног жирија и публике, добиће снимање по три нумере у професионалном музичком студију као и један број дискова у њиховом власништву. Поред компилацијског диска, првопласирани бенд добиће и снимање спота, а поред тога, учествоваће и на овогодишњој Зајечарској гитаријади и добиће специјални трофеј Медијана Балканроцк фестивала – гитару од матица и шрафова.

Као и сваке године, Медијана Балканроцк фестивал одржаће се у суботу 17.јуна 2017.године на амфитеатру на Кеју, а програм почиње у 20.30 часова наступом прошлогодишњих победника, бенда Hejzel.

У такмичарском делу наступиће млади бендови: Phosgene, Voodoo, Destabilizatori, Opposite Way i Neželjeno dejstvo. Они су одабрани у конкуренцији од 11 бендова који су се пријавили на конкурс за учешће на овогодишњем Медијана Балканрок фестивалу.

Фанк-рок састав Деца Лоших Музичара наступиће у ревијалном делу осмог по реду Медијана Балканрок фестивала у Нишу.

Организатори фестивала су Градска општина Медијана и Удружење грађана Балканрок, а циљ манифестације је промовисање рада и ауторског стваралаштва младих бендова.

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Балкан рок  Милан Крстић
@




[ Додај коментар ]