Јужна Србија Инфо

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 5015  |  Приказано: 61 - 70

Нишки ученици у дружењу са Одредом Жандармерије у Нишу

Јужна Србија Инфо 02.12.2017
Ученици и Жандармерија

Стотину ученика из основних школа са подручја Градске општине Медијана данас је посетило нишки Одред Жандармерије. Циљ посете је приближавање ове државне службе грађанима, пре свега најмлађима.

опширније

Коментара: 0

Општински службеници ће морати да буду љубазни и ефикасни

РТС 01.12.2017
Одзвонило општинарима

Грађани су често незадовољни понашањем службеника општинских или градских управа. Највише им смета нељубазност, недовољна ефикасност, или што у електронској комункацији никада не добију одговор. Таква пракса требало би да буде прошлост. Од данас су све општине и сви градови у обавези да имају Кодекс понашања локалних службеника и намештеника.

опширније

Коментара: 0

Чишћење корита Габровачке реке у Нишу

РТС 30.11.2017
Чишћење корита Габровачке реке у Нишу

На чишћењу корита Габровачке реке, од Ћеле-куле до ушћа у Нишаву, уз запослене у комуналном предузећу "Медијана", ангажовани су осуђеници који казну издржавају у нишком затвору.

опширније

Коментара: 0

Садашње осмаке у септембру чекају “нове” гимназије

В.Петровић, Народне новине, Јужна Србија Инфо 28.11.2017
Од јесени

Медијска писменост, друштвена одговорност, језик, медији и култура, спорт и здравље, примењене науке, уметност и дизајн, део су нових изборних програма за будуће гимназијалце, односно садашње осмаке, које ће они већ у првој години бирати.

опширније

Коментара: 0

Агенти из региона крећу на Србију и Републику Српску

Вечерње новости 28.11.2017
Запад окупио обавештајце Балкана

Обавештајне службе из околних земаља на сигнал Запада појачавају активности против интереса наше земље. Држава има припремљен одговор за сваку верзију потенцијалног удара

опширније

Коментара: 0

Обележавање пет година рада Родитељске куће у Нишу (ВИДЕО)

Белами портал, Јужна Србија Инфо 27.11.2017
Пет година рада Родитељске куће у Нишу

Родитељска кућа у Нишу обележава пет година рада. У њој је обезбеђен бесплатан боравак за породице чија се деца лече на хемато-онколошком одељењу Клинике за дечије болести.

опширније

Коментара: 0

Пензионер из Прокупља седам месеци без струје

РТС 25.11.2017
Седам месеци без струје

Пензионер Србољуб Јовановић из Прокупља већ седам месеци живи без струје. Приликом контроле струјомера, радници ЕПС-а утврдили су крађу струје иако су пломбе на мерном уређају остале неоштећене. Због сличних проблема велики број домаћинстава на југу Србије месецима је без струје.

опширније

Коментара: 0

Брнабић: Вршњачко насиље се неће толерисати

Јужна Србија Инфо 24.11.2017
Вршњачко насиље се неће толерисати

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је, поводом формирања Министарског тима за превенцију вршњачког насиља и данашњег првог састанка тог тима, да се мора пронаћи начин да се покаже младима да се вршњачко насиље неће толерисати.

опширније

Коментара: 0

Сарадња Града Ниша и Академије наука и уметности

Јужна Србија Инфо 24.11.2017
Сарадња Ниша и САНУ

Представници огранка САНУ у Нишу презентовали су данас, у Градској кући, Градоначелнику Дарку Булатовићу његовим сарадницима, као и члановима Привредно-економског савета Града Ниша, резултате пројекта који је претходних месеци реализован „Економска активност и перформансе привреде Града Ниша и његов значај за привредне активности Региона Јужне и Источне Србије".

опширније

Коментара: 0

Бесправна сеча шума у општини Трговиште

РТС, Јужна Србија Инфо 24.11.2017
Сеча шума у општини Трговиште

У општини Трговиште годинама се бесправно сече шума, у вишем пределу према Босилеграду, и то највише она чији су се власници одселили и годинама не обилазе имања. Општина је формирала комисију за процену штете, а полиција и шумари су појачали контролу на терену.

опширније

Коментара: 0

<< < 4  5  6  7  8  9  10  11 > >>Укупно: 5015  |  Приказано: 61 - 70