Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niški aerodrom pripojen Aerodromima Srbije d.o.o.

rssBookmark and Share

Niš 21.10.2019. Beta

Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu i Aerodrom Morava u Kraljevu od 19. oktobra, imaju jedinstvenog operatera, čime je okončan i postupak realizacije Odluke o statusnoj promeni pripajanja niškog aerodroma privrednom društvu "Aerodromi Srbije", saopštilo je to privredno društvo.

Niški aerodrom pripojen Aerodromima Srbije d.o.o.

"Aerodromi Srbije" doo Niš preuzimaju sva prava i obaveze prema trenutno zaposlenima na aerodromu "Konstantin Veliki" čije ime ostaje isto, bez obzira na promenu osnivača i oni će nastaviti da obavljaju svoje radne obaveze bez prestanka.

Sva prava, obaveze i odgovornosti iz ugovora koje je zaključilo preduzeće "Aerodrom Niš", ne samo sa avio-kompanijama, već i sa svim ostalim dobavljačima i korisnicima usluga, preći će u privredno društvo "Aerodromi Srbije" doo Niš.

Kako je navedeno, "Aerodromi Srbije" će nastaviti, uz pomoć nadležnog Ministarstva, dalju modernizaciju niškog aerodroma, koja se ogleda kroz završetak projekta izgradnje sistema svetlosnog obeležavanja, kao i radove na izradi projektno tehničke dokumentacije za novu terminalnu zgradu.

Komentara: 0


#   Niš   aerodrom Konstantin Veliki   Kraljevo   Aerodromi Srbije
@NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima