Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradski bazen u Prokuplju počinje da radi 1. jula - ako vreme dozvoli i ranije

rssBookmark and Share

Prokuplje 19.06.2020. Južna Srbija Info

Gradski bazen počeće sa radom 1. jula, a ukoliko budu povoljne vremenske prilike, otvaranje jedinog uređenog gradskog kupališta moglo bi da bude i ranije.

Gradski bazen u Prokuplju počinje da radi 1. jula - ako vreme dozvoli i ranije

Kako je izjavio direktor Sportskog centra Prokuplje, Bratislav Lukić, u toku je punjenje bazena, koji je u prethodnom periodu pripremljen za nastupajuću sezonu.

-Završeni su svi radovi koji su bili planirani ove sezone. Izvršena je sanacija korita velikog bazena, dok je mali bazen kompletno rekonstruisan prošle godine. Trenutno se radi i sanacija krova na letnjikovcu, tako da će svi planirani radovi do početka rada Gradskog bazena biti završeni, kazao je Lukić.

Pored pomenutih radova, uređen je i prostor oko bazena, kako bi posetiocima bili omogućeni što bezbedniji i lepši uslovi za boravak na gradskom kupalištu.

Ove godine predviđene su i mere koje je propisao Institut za javno zdravlje, u cilju prevencije širenja korona virusa i kojih se moraju pridržavati posetioci prilikom ulaska i boravka na Gradskom bazenu. Institut će vršiti i redovnu kontrolu ispravnosti vode, tako da će ljubitelji kupanja moći da uživaju u predstojećim letnjim danima.

Gradski bazen će i ove, kao i svake godine omogućiti posetiocima raznovrsne sportske i zabavne sadržaje. Što se tiče cene karte, ona je ostala nepromenjena  već nekoliko godina, i iznosi 100 dinara za odrasle i 50 dinara za decu.

Komentara: 0


#   Prokuplje   gradski bazen   Sportski centar Prokuplje
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}