Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

17 medalja za Klub borilačkih sportova „Naisus“

rssBookmark and Share

Niš 22.10.2022. Južna Srbija Info

Klub borilačkih sportova „Naisus“ nastavlja sa nizanjem uspeha. Na 1.Ares KUP-u osvojeno je 17 medalja – 10 zlatnih, 2 srebrne i 5 bronzanih. Pored toga Klub je bogatiji za još 3 pehara.

17 medalja za  Klub borilačkih sportova „Naisus“

 Sportska hala OŠ „Miroslav Mika Antić“ u Nišu je 15. oktobra ugostila bez malo 360 takmičara svih uzrasnih konkurencija. Takmičenje je okupilo blizu 40 ekipa.

KBS "Naisus" nastavlja da postiže uspeh i na početku ove polusezone. Bilans odličja ovog puta bio je 10 zlatnih, 2 srebrna i 5 bronzanih. 

Bilo je u planu da još nekolicina takmičara nastupi. Međutim finansijski problemi uticali su na kvantitet tima, ali i poklapanje sa rekreativnom nastavom. U ekipnom plasmanu formaši A klase su zauzeli prvo mesto u sveukupnom poretku. 

Takođe na tronu su se našli i pioniri A klase 6-7 godina, dok su pioniri A klase 8-9 god. zauzeli drugo mesto. Na prvom mestu su se našle i pionirke B klase 6-7 god. Imajući u vidu prethodne uspehe nadamo se da će čelnici pomoći u finansijskom smislu.

Ovi rezultati su dokaz našeg uspešnog rada, koji direktno zavise od pomoći Grada i/ili Opštine. – rekao je prvi čovek KBS Naisus-a – Milan Anđelković.


#   Niš   Naisus KBS   Miroslav Antić OŠ   borilački sportovi
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima