Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grad Leskovac ulaže u Fakultet sporta u Nišu

rssBookmark and Share

Leskovac 03.03.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović i prodekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu prof. dr Miodrag Kocić potpisali su danas ugovor o poslovno - tehničkoj saradnji grada Leskovca i ovog niškog fakulteta.

Grad Leskovac ulaže u Fakultet sporta u Nišu

Na potpisivanju ugovora i gradonačelnik i prodekan saglasili su se da će to biti na obostranu korist, naročito imajući u vidu da je ovaj Fakultet primamljiva opcija za leskovačke đake i da petinu njihovih studenata čine mladi iz Leskovca i okoline.

- Kvalitetno obrazovanje podrazumeva uključivanje svih relevatnih struktura i biće mi zadovoljstvo da doprinesemo daljem unapređenju nastavnih aktivnosti ovog fakulteta. Ova saradnja će biti od posebnog značaja za unapređenje kvaliteta leskovačkog sporta, s obzirom na to da Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu poseduje dijagnostički centar za testiranje sportista, a može da pruži i dragocenu pomoć sportskim klubovima kod usaglašavanje pravila sa novim Zakonom.  - rekao je prilikom potpisivanja ugovora gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Profesor Kocić je izrazio zahvalnost rukovodstvu Grada Leskovca za kontinuiranu podršku i istakao da Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu ima stručan kadar i nastavno osoblje koje je uključeno u rad sa klubovima i reprezentacijama u svim sportskim granama.Leskovac


#   Leskovac   Goran Cvetanović   obrazovanje   studenti   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   Miodrag Kocić
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima