Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

I juniori najbolji u zemlji - 10 medalja za Džudo klub "Kinezis" na Prvenstvu Srbije

rssBookmark and Share

Niš 25.10.2020. Južna Srbija Info

Na za juniore, održanom u Beogradu, Univerzitetski Džudo klub "Kinezis" osvojio je čak 10 medalja i na taj način odbranio epitet najbolje ekipe sa Prvenstva Srbije za seniore.

I juniori najbolji u zemlji - 10 medalja za Džudo klub "Kinezis" na Prvenstvu Srbije

Zlatnu medalju osvojio je Aleksandar Stojkov u kategoriji do 100kg. Srebrnim medaljama okitili su se Mina Pešić (-48kg), Mila Đorđević (-63kg), Slobodan Đorđević (-66kg), Miloš Milašević (-90kg), Andrija Stošić (+100kg). Dok su do bronzanog odličja došli Nevena Milić (-48kg), Pavle Krsmanović (-60kg), Đorđe Stanojević (-73kg) i Dejan Volaš (-73kg).

Nadomak medalje bili su Stefan Radovanovići Nikola Manić (5.mesto), a nastupili su još Mirko Perišić i Dušan Stanković.

"Ne sećam se kad se poslednji put desilo da jedan klub bude najbolji na Prvenstvu Srbije u juniorskom i seniorskom uzrastu. Nama je to ove godine pošlo za rukom, "dupla kruna". Imamo izuzetno snažnu ekipu i bio bih neiskren kad bih rekao da ovo nismo očekivali. Naprotiv, mislili smo da ćemo da budemo još ubedljiviji", rekao je doc. dr Nikola Milošević.

"Još jedan veliki uspeh u godini kad slavimo 30 godina postojanja Kluba. Ostaje još Superliga, u kojoj takođe imamo najviše ciljeve. Definitivno najuspešnija godina za nas, i motiv da budemo još bolji", ponosno kaže prof. dr Nemanja Stanković.


#   Niš   juniori   zlatne medalje   džudo   Džudo kluba Kinezis   Nikola Milošević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima