Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladost i veština: Budući brucoši Fakulteta sporta u Nišu uveliko na pripremama

rssBookmark and Share

Niš 17.06.2020. Z.S. Južna Srbija Info

Pripremna nastava za upis novih studenata na niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, počela je u ponedeljak i trajaće sve do petka 19. juna. Prijemni ispit, prema planu održaće se 29. i 30. juna.

Foto: FSFV
Foto: FSFV

Mladići i devojke, puni adrenalina, ali i male treme, budući brucoši, niškog popularno zvanog DIF-a, njih oko 120, kao i predhodnih godina, praktično su uvežbavali kako će izgledati prijemni ispit.

Pripremna nastava, sastoji se od testa specifično-motoričkih sposobnosti sa loptom i opštih motoričkih sposobnosti i obavlja se u sportskim salama "Šivara", zatim testa plivanja na zatvorenom bazenu SC "Čair" i testa trčanja na atletskoj stazi stadiona "Čair".

I ove godine, iako u specifičnim i otežanim uslovima zbog još uvek aktuelne pandemije virusa korona, odlično organizovana pripremna nastava uz veliko angažovanje nastavnog kadra, odvija se bez problema, kažu nadležni i takođe očekuju dobar rezultat na predstojećem prijemnom ispitu, uz dobrodošlicu budućim studentima.

 


#   Niš   prijemni ispit   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   Čair SC   Stadion Čair   pripremna nastava   Šivara sala
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima