Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dolijali Zaplanjci koji su krali motokultivatore

rssBookmark and Share

Leskovac 05.09.2015. JugMedia

Trojica mlađih muškaraca iz okoline Gadžinog Hana uhapšeni su ovih dana pošto su u protekla dva meseca ukrali čak osam motokultivatora iz domaćinstava u Zaplanju, potvrđuju u Policijskoj upravi u Nišu.

Dolijali Zaplanjci koji su krali motokultivatore

Na meti kradljivaca, kako navode u policiji, bila su četiri domaćinstva u selu Gornje Dragovlje, jedno u Donjem Dragovlju i tri u Gornjem Dušniku.

„Trojica muškaraca su otkrivena i osumnjičena nakon su što su 30. avgusta i 1. septembra u Gornjem Dragovlju i Donjem Dragovlju ukrali motokultivatore. Nakon toga rasvetljene su i ostale krađe koje su počinili tokom jula i avgusta“, ističu u niškoj policiji.

U Policijskoj upravi u Nišu kažu da će sva trojica muškaraca, za koje postoji osnovana sumnja da su počinili krivično delo teška krađa, odgovarati pred Osnovnim sudom u Nišu u redovnom postupku.

Prema nezvaničnim saznanjima optuženi Zaplanjci su ukradene motokultivatore prodavali licu iz sela u okolini Leskovca koje se već duže vreme bavi otkupom i prodajom motokultivatora na području čitavog juga Srbije.


#   Leskovac   hapšenje   Gadžin Han   motokultivatori   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima