Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon skoka kroz prozor učionice, učenik iz Vranja smešten na psihijatriju

rssBookmark and Share

Vranje 17.01.2018. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Kako nezvanično izveštava vranjska televizija, učenik koji je skočio sa prozora škole smešten je na odeljenje psihijatrije nakon ovog događaja.

Nakon skoka kroz prozor učionice, učenik iz Vranja smešten na psihijatriju

Razlozi za ovakav čin učenika nisu poznati, a ono što je prethodilo na času, prema rečima direktora škole, Bože Đorđevića, bilo je nedolično ponašanje učenika L. Lj.

Profesor je prvo nekoliko puta upozorio đaka koji je ometao nastavu, nakon čega je zabeležio u dnevniku nedolično ponašanje. U trenutku kada je od strane profesora upozoren da ometanje nastave može uticati na njegovu ocenu iz vladanja on je skočio sa prozora, na zaprepašćenje svih.

Drugari iz odeljenja takođe su doživeli traumu, kao i celokupno nastavno osoblje. Na sreću, nije došlo do tragičnog ishoda, i maloletnik je u stabilnom zdravstvenom stanju. Kako nezvanično saznajemo ovo nije prvi put da se učenik ponaša na ovaj način, a koji su razlozi za to utvrdiće medicinski pregledi i sama istraga. Inače, učenik se nalazi u staranju hraniteljske porodice, a iz Centra za socijalni rad nismo uspeli da dobijemo više informacija o učeniku.


#   Vranje   učenici   psihijatrija   hraniteljske porodice   Hemijsko-tehnološka škola   L.Lj.
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima