Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poziv oštećenim građanima

rssBookmark and Share

21.07.2014. MUP

Policijska uprava u Nišu izdala je saopštenje 16. jula 2014. godine u kome se navodi da je M. M. (1959), iz Niša, uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.

Poziv oštećenim građanima

Podsećamo da se osumnjičeni tereti da je uz ozbiljnu pretnju da će ugroziti oštećenog i njegov život zbog pozajmljenih 2.000 evra pribavio protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od 6.800 evra na ime kamate i dva putnička motorna vozila ''alfa romeo'' i ''opel vektra'', bugarskih registarskih oznaka.

Operativnim radom policijski službenici su kod osumnjičenog pronašli 43 umetničke slike velike materijalne vrednosti, za koje se utvrđuje poreklo. Takođe, u njegovoj kući pronađeno je i 11 priznanica na ime osoba kojima je osumnjičeni pozajmljivao novac u ukupnom iznosu od 126.850 evra. 

Osumnjičen je sproveden nadležnom tužilaštvu u Nišu.

S obzirom na to da je, u toku rada, utvrđeno da postoji veći broj oštećenih osoba, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenog sa fotografije prijave slučaj Policijskoj upravi u Nišu na telefone 018/ 522 – 982, 503 – 127.

 


#   iznuda   fotografije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima